The Definitive Guide to میوه عسل
۱ پیشینه ۲ ویژگیها ۳ تولید عسل تغییر وضعیت زیربخشهای تولید عسل ۳.۱ تولید جهانی ۴ ترکیبات ۵ انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۸ روش تشخیص عسل طبیعی ۹ ویژگیهای درمانی تغییر وضعیت زیربخشهای ویژگیهای درمانی ۹.۱ درمان زخمها و سوختگیها ۹.۲ بهعنوان آنتیبیوتیک ۹.۳ درمان و بهبود سرفه ۹.اگر چه عسل و البته هیچ ماده دیگری نمیتواند درمان سرماخوردگی و آنفولانزا باشد، اما میتواند به بهبود سرفهها و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند.
این ویژگی ها به تسریع فرآیند بهبودی و ترمیم بافت های پوستی کمک می کنند.
عسل با گذشت زمان و با توجه به منبع شهد خود به خود شکرک میزند و این یک فرایند طبیعی است[۱۱][۱۲] که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمیگذارد.
قطعا شناخت ترکیبات یک ماده به ما در درک خواص و فواید آن نیز کمک میکند در مورد عسل طبیعی نیز این موضوع صدق میکند.
[۴۴][۴۵][۴۶][۴۷] با توجه به تکثیر باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک در چند دهه اخیر، علاقه مجددی به پژوهش در مورد ویژگیهای ضد باکتریایی عسل افزایش یافتهاست.[۴۸] اجزای یافتشده عسل در پژوهشهای اولیه برای استفاده بالقوه بهعنوان آنتیبیوتیک، شامل متیلگلیوکسال، هیدروژن پراکسید و رویالیسین (یا دفنسین-۱) است.[۴۹][۵۰]
در تحقیقی که بین دو گروه از کودکان (یک گروه تغذیه با عسل و گروه دیگر تغذیه با شکر) انجام شد. نتایج زیر به دست آمد.
در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.
بنابراین عسل را نمیتوان از روشهای معمول و متداول به درستی کیفیتسنجی کرد. بهترین راه و در واقع تنها راه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، آزمایش عسل در آزمایشگاه است.
به عنوان مثال صفرا یک مایع گوارشی است که در کبد ساخته میشود و از مجاری صفراوی مخصوصی که در بدن وجود دارد در کیسه صفرا جمع میشود.
اگر چه وراثت و همچنین رژیم غذایی از عوامل موثر در ایجاد آکنه یا جوش صورت و بدن است، اما این مشکلات معمولا زمانی ایجاد میشود که غدد روغنی پوست تحریک more info شده و بیش از حد ترشح شوند یا اینکه فعالیتهای باکتریهای روی سطح پوست افزایش یابد.
همان طور که گفتیم یکی از فواید عسل برای زنان در دوران بارداری است. مصرف عسل در دوران باراداری سبب بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار میشود و از بروز بسیاری از بیماریها در این دروان حساس جلوگیری میکند که در نتیجهی آن سلامت جنین در این دوران است.
روزانه چه مقدار آب بنوشیم تا سالم باشیم؟ (نکات علمی درباره مصرف روزانه آب)
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]